KAKAO EĻĻA Ikarov (60 ml)

€6,70
В наличии.

Kakao eļļai ir šokolādes aromāts, un savu cieto konsistenci tā saglabā līdz +25 grādiem, tā ir krēma krāsā un kūst 33–36 grādu temperatūrā. 
Ilglaicīga, nomierinoša iedarbība, palielina ādas elastību, āda kļūst maiga un gluda.
Kosmētiskais līdzeklis piemērots visiem ādas tipiem, kā arī bērnu ādai.
Efektīvs līdzeklis pret ādas plaisāšanu.

Daudzums

  • Droši pirkumi Droši pirkumi
  • Ātra piegāde Ātra piegāde
  • Preču atgriešana Preču atgriešana

Kakao jeb šokolādes koks ir audzis Amerikas tropos, un jau senie acteki pamanījuši tā brīnumainās īpašības. Mūsdienās to kultivē visās tropu zemēs, un tas dod ražu divas reizes gadā.

Uz 6–12 metrus augstā stumbra tieši cauri koka mizai izaug bāli rozā ziedu čemuri, ar laiku tie attīstās par palieliem (25–30 cm) iegareniem augļiem ar cietu čaulu, kas līdzīgi melonei un iekrāsoti dzelteni sarkanās gammas krāsās. Augļa vērtība ir tā mandeļveidīgajās, pupai līdzīgajās sēklās, kas atrodas augļa mīkstumā. Tām ir asa, rūgtena garša un nav smaržas.

No koka uzmanīgi noņemtos augļus sadala un ievieto traukos. Pēc divām trim dienām sākas rūgšanas process (fermentācija): augļa mīkstumā lielā daudzumā esošais cukurs sadalās etilspirtā un ogļskābajā gāzē, masas temperatūra šajā procesā sasniedz 50 grādu. Kakao pupas 7–10 dienu laikā zaudē rūgtumu, kļūst tumšas un iegūst specifisko, tik iecienīto šokolādes aromātu. Pēc tam tās žāvē, fasē maisos un piegādā patērētājiem.

100 vienības:

Pašlaik neviens klients nav sniedzis atsauksmi.

12 produktu tajā pat kategorijā:

Argāna eļļa IKAROV (30 ml)

€7,30

Pateicoties argāna eļļas sastāvā esošajiem antioksidantiem, tai ir ādu atjaunojošs efekts, āda kļūst elastīgāka, izlīdzinās krunciņas un...

Kviešu dīgstu eļļa IKAROV (55 ml)

€3,20

Kviešu dīgstu eļļa sevišķi ieteicama sausas un kairinātas ādas kopšanai, jo tās sastāvā esošās OMEGA taukskābes un E vitamīns vislabvēlīgāk...

Mandeļu eļļa IKAROV (500 ml)

€11,00

Izmanto:

  • ikdienas jutīgas un sausas ādas tīrīšanai,
  • dažādu kosmētisko līdzekļu pagatavošanai vai bagātināšanai
  • ...